Μάνος Δασκαλάκης: Αντιδράσεις στο twitter μετά τη συνέντευξη στη Νικολούλη – «Άσε το τραγούδι, πιάσε το θέατρο»

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8/4 στο «Φως στο Τούνελ».

Μετά τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν  απασχολήσει τόσο τις Αρχές όσο και το κοινό, που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο

Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στις εντάσεις ανάμεσά τους, στις εξωσυζυγικές σχέσεις, στους μπράβους που έβαλε η 33χρονη να τον χτυπήσουν ενώ περιέγραψε πως έζησε εκείνος τους θανάτους των τριών κοριτσιών τους, κάθε φορά που τον ειδοποιούσε η κατηγορούμενη.

Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, με τη στάση και την ψυχραιμία του στην περιγραφή των γεγονότων να τους προκαλεί ερωτηματικά.

Ο 30χρονος φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές με τα λεγόμενά του, αφού οι αντιδράσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές.

Δείτε τα tweets:

Εγώ εχθές ακούγοντας τον #Μανος_Δασκαλακης#fosstotounel #πισπιριγκου #Ρουλα_Πισπιριγκου pic.twitter.com/gdXTezRWRr

— A n n a (@ourania_raftra) April 9, 2022

Μάνο άσε το τραγούδι, πιάσε το θέατρο. #fosstotounel #Πάτρα #aggelikinikolouli pic.twitter.com/qvfRDoWia9

— Micky Spyrou (@micky_spyrou) April 9, 2022

Τελικά μπορεί η επιστήμη να προχωρήσει και να ανακαλύψει εάν η απάθεια είναι κολλητική. Αυτοί οι δύο στις περιγραφές είναι ολόϊδιοι #πάτρα #fosstotounel

— επιτελικη-Πάτρα !!! (@KoronoiosA) April 9, 2022

Απορώ με την ψυχραιμία ανθρώπου που κάποια στέρησε τη ζωή των 3 ΤΡΙΩΝ παιδιών του #fosstotounel

— ninapap (@ninapap7) April 9, 2022

Μα την ίδια απάθεια όταν λέει ότι ήρθε η Τζωρτζίνα στον ύπνο του, την ίδια απάθεια όταν λέει να μπω στο κελί να τη σκοτώσω, την ίδια απάθεια όταν μιλάει για την Μαλένα και την Ίριδα…Δεν πείθεις ρε Μάνο τι να κάνουμε #fosstotounel #Μανος_Δασκαλακης

— το κοκόνι (@to_kokoni_) April 9, 2022

Μια συνέντευξη μέσα στο ψέμα απ’ την πρώτη ως την τελευταία του λέξη!! #fosstotounel #πατρα

— Πανωλεθρία (@panole8ria) April 9, 2022

Αφήνω αυτό εδώ#fosstotounel #Πατρα pic.twitter.com/S575GBqKJr

Keywords
Τυχαία Θέματα