Μάνος Δασκαλάκης: Συνάδελφός του αποκαλύπτει – «Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η δουλειά, δεν μιλούσε για τη Τζωρτζίνα»

Ο Νίκος Λάππας, καλλιτέχνης που είχε συνεργαστεί με τον Μάνο Δασκαλάκη την περίοδο που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μίλησε στην εκπομπή T-live για τη γνωριμία τους αλλά και τη συμπεριφορά του 30χρονου. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για την 9χρονη κόρη του και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δουλειά του.

«Ήταν η εποχή που είχε το παιδί του στο νοσοκομείο αλλά εγώ δεν είχα ακούσει κάτι, ούτε άλλοι συνάδελφοι είχαν ακούσει. Γενικά, ο Μάνος δεν μιλούσε γι’ αυτό. Καλώς ή κακώς η μουσική είναι ένα ακριβό

σπορ που απαιτεί γνώσεις και εξοπλισμό.

Ο Μάνος είχε δώσει χρήματα για τον εξοπλισμό του, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα βίντεο που ανέβαζε στα social media και από τις εμφανίσεις του. Δεν ξέρω πώς βρήκε τον εξοπλισμό κι αν είναι δικός του, σίγουρα όμως ήταν ένας εξοπλισμός που στοίχιζε. Τα μεροκάματα στην Πάτρα είναι αρκετά για να καλύψεις τέτοια έξοδα, αν δουλεύεις επτά μέρες την εβδομάδα και ζεις μόνος σου.

Για έναν άνθρωπο που δούλευε 3 με 4 βραδιές τον μήνα και είχε να συντηρήσει οικογένεια δεν είναι τίποτα. Όταν βρεθήκαμε δεν έδειχνε τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά του. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να συστηθεί και να δείξει τη δουλειά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λάππας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Αποχωρεί η “Βασιλική” από τη σειρά; Η αποκάλυψη

 Εριέττα Κούρκουλου: Το δημόσιο ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών -«Μακάρι να μπορούσα να μπω στα σφαγεία…»

 Πάτρα -«Βόμβα» από τον Πέτρο Κουσουλό: «Μπορεί να αποδειχτεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα