Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά»

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Όπως φαίνεται, το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την ιστορία που συγκλονίζει τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο και έχει περάσει και από τις έρευνες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη.

Το Mega έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με τον Μάνο Δασκαλάκη να παραχωρεί μια εξομολογητική συνέντευξη στη δημοσιογράφο.

Ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών εκφράζει -μεταξύ άλλων- την οργή του και την επιθυμία του να βρεθεί έστω για λίγη ώρα στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ευχαριστεί την Τζωρτζίνα, η οποία έφερε τη δικαίωση στην υπόθεση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει χαρακτηριστικά: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ακούγεται να λέει: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για τη δικαίωση».

Δείτε το τρέιλερ: 

Διαβάστε επίσης: 

Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε on camera την ηλικία της και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Γιώργος Θεοφάνους: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Βίλλυ -«Είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα