Μάνος Παπαγιάννης: Αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που τσακώθηκε με την Αγγελική Δαλιάνη!

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Βένιας Καραγιάννη παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο για επαγγελματικά του θέματα, αλλά δεν δίστασε να θίξει και πιο προσωπικές συζητήσεις. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που τους οδηγούν με την Αγγελική Δαλιάνη σε τσακωμούς, αλλά και το άτομο που υποχωρεί!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης του:

Αλήθεια πώς δυο ηθοποιοί συνυπάρχουν αρμονικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

Ίσως είμαστε

από τους πιο νορμάλ ηθοποιούς κι έχουμε μια σχέση μεγάλης δοτικότητας. Χαιρόμαστε ο ένας για την επιτυχία του άλλου. Δεν έχουμε το παραμικρό ψήγμα αντιπαλότητας. Υπάρχουν συγκρούσεις βέβαια, έχουμε τσακωθεί στη δουλειά, αλλά όχι για το ποιος θα φανεί πιο πολύ.

Η Αγγελική φαίνεται πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν τσακώνεστε ποτέ;

Τι λες τώρα; Όλες οι γυναίκες ίδιες είναι. Συνέχεια τσακωνόμαστε. Χθες, ας πούμε, τσακωθήκαμε γιατί έκοψε το καρπούζι κι άφησε τα ζουμιά πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ε, αυτό με ενοχλεί. Αλλά αλληλοσυμπληρωνόμαστε και μαζί κάνουμε μια καλή μονάδα. Έχει ο ένας αυτό που λείπει από τον άλλον.

Ποιος υποχωρεί στους τσακωμούς;

Η Αγγελική! Υποχωρεί αυτός που έχει άδικο – κι εγώ έχω πάντα δίκιο!

Γιατί αποφάσισες να δουλέψεις νύχτα και να ανοίξεις μαγαζί;

Είναι μια δουλειά που την κάνω από 15 χρόνων, την ήξερα και μπορούσα να την κάνω. Αν ήμουν μόνος μου, δεν θα την έκανα γιατί είναι πολύ κουραστική. Λόγω όμως της κρίσης και της οικογένειας που έχω ήταν μια πολύ καλή λύση. Και να σου πω την αλήθεια, όταν γυρίζω από το θέατρο, μπαίνω μέσα στο Sweeney Todd και βλέπω ένα μαγαζί γεμάτο, ντοπάρομαι ξανά! Εκεί ναι, νιώθω δικαιωμένος!

Δεν θέλεις να καθίσεις και λίγο σπίτι σου;

Είναι αλήθεια αυτό. Έχω πάθει δυο φορές υπερκόπωση φέτος, μία στις πρόβες και μία πριν από λίγες μέρες που ανέβασα 40 πυρετό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Τα παιδιά προλαβαίνεις να τα βλέπεις;

Όχι πολύ και στενοχωριέμαι για αυτό, αλλά σκέψου ότι και με την υπερκόπωση έπαιζα μαζί τους. Τους έχω μεγάλη αδυναμία.

Αν σε ρωτούσα γιατί αποφάσισες να κάνεις οικογένεια με την Αγγελική, γιατί με αυτή τη γυναίκα, τι θα μου έλεγες;

Είμαστε μαζί δεκαπέντε χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής γνωστής στο Εθνικό Θέατρο. Δεν ξέρω αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας αλλά μου άρεσε πολύ. Είναι από πολύ καλή οικογένεια και εκείνη ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι. Και συμβουλή προς τους άντρες: Πριν παντρευτείτε, δείτε την οικογένεια της γυναίκας σας.

Η Αγγελική πάντως μου είπε να σε ρωτήσω το εξής: πότε επιτέλους θα πάτε διακοπές φέτος;

Δεν θα πάμε διακοπές! Αλλά μην της το πεις ακόμα!

Διαβάστε ακόμη:

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από καρδιακό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα