Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Τζένη Μελιτά

Η Μαντώ Γαστεράτου τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση ενώ πριν από λίγους μήνες πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη στροφή στην καριέρα της και να εκπαιδευτεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Λιλή Πυράκη και -μεταξύ άλλων- για το νέο της επαγγελματική βήμα, την οικογένειά της, καθώς και τις σχέσεις της σήμερα με τη Τζένη Μελιτά.

Όσα εξομολογήθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή του Star

«Το πρόγραμμά μου είναι πολύ απαιτητικό με δύο

παιδιά, αλλά μου μένει ελεύθερος χρόνος. Πλέον είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας σε εκπαίδευση. Μου μπήκε η ιδέα να ξαναγίνω φοιτήτρια όταν γέννησα το γιο μου. Ο σύζυγός μου με στηρίζει.

Είναι τρυφερός σύντροφος και πατέρας, έχει αλλάξει δεκάδες πάνες. Δεν μου λείπει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω αυτούς τους ρυθμούς. Μόνο ωραία πράγματα μου έχει αφήσει το Mega Star, πέρασα πάρα πολύ ωραία», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με τη Τζένη Μελιτά, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Μιλάμε, άμα τύχει και τη δω κάπου, φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα με χαιρετήσει. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και στο τηλέφωνο».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Στίγκας -Σπαρτιάτες: «Με ενοχλεί οι ομοφυλόφιλοι να φιλιούνται δημοσίως -Γιατί πρέπει να υιοθετούν και να παντρεύονται;»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συγκινεί το «αντίο» της στη Γιώτα Γιάννα

Μπέττυ Μαγγίρα: Τέλος από το Open -Το παρασκήνιο με την Πηγή Δεβετζή

Keywords
Τυχαία Θέματα