Madonna: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού της, Anthony

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει η Madonna, καθώς πριν από δυο μέρες έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδελφός της, Anthony Ciccone, σε ηλικία 66 ετών..

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του πολυαγαπημένου της αδερφού, η βασίλισσα της pop προχώρησε σε μια άκρως  συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,

η Madonna ανέβασε στο προφίλ μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με τον αδικοχαμένο αδελφό της και κάποιους άλλους φίλους τους και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε: «Ευχαριστώ που με συγκλόνισες ως νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, Miles Davis, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Chales Bukowksi, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouak την επεκτατική σκέψη έξω από το κουτί. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους».

Ο θάνατος του Anthony Ciccone του έγινε γνωστός μέσα από δήλωση του Joe Henry, συζύγου της αδελφής της Madonna, Melanie Ciccone. «Ο κουνιάδος μου, Anthony Ciccone έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Τον γνώριζα από τα 15 μου, στο άνθος της ζωής μας στο Michigan, πέρασαν τόσα χρόνια», ανέφερε ο ίδιος για την απώλεια του κουνιάδου του.

Η Madonna μεγάλωσε στα προάστια του Ντιτρόιτ με πέντε αδέρφια, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν ο Anthony ,που γεννήθηκε δύο χρόνια πριν από αυτήν το 1956.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Χαμός στους Κόκκινους! Ο Χανταμπάκης αποκαλεί «σκουπίδια» δυο συμπάικτες τους

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Φοβήθηκα, έβλεπα ανθρώπους στον ίδιο θάλαμο να κάνουν απολογισμό ζωής σαν ετοιμοθάνατοι»

Ελένη Μενεγάκη: «Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα