Μάρα Δαρμουσλή: Έγινε κουμπάρα στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό της τον μικρότερο γιο της -Φωτογραφίες

Η Μάρα Δαρμουσλή ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής της, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παντρέψει ένα φιλικό της ζευγάρι έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Μιχάλη! Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίοησε η ίδια μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες

από τον θρησκευτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε βλέπουμε την ίδια να ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα λαδί φόρεμα, τόσο με το νεόνυμφο ζευγάρι όσο και με τον γιο της που ήταν ντυμένος σε πιο γήινες αποχρώσεις.

Την σχετική της δημοσίευση συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο εξέφρασε τα συναισθήματά της για το ευχάριστο γεγονός στο οποίο συμμετείχε μαζί με τον μικρό Μιχάλη.

«Κουμπάρα στο χωριό του πατέρα μου, τα Κύμινα. Είχα την τιμή να στεφανώσω τον Κώστα και τη Σάρα από τη Λουϊζιάνα, πάντα δυνατοί κι ερωτευμένοι να είστε! Συνεχίζουμε μια παράδοση 4 γενεών. τι εννοώ;!

Ο πατέρας μου πάντρεψε τον προπάππο του Κώστα, βάφτισε τον πατέρα του, Αντώνη, τον πάντρεψε, βάφτισε το γαμπρό, αλλά λόγω ηλικίας αδυνατούσε να τους παντρέψει κι έτσι πήρα τη σκυτάλη εγώ!

Κι όπως λέει ο πατέρας μου “το σκυλί του κουμπάρου σου να περνάει, θα πρέπει να το σέβεσαι”. Εσείς, τι έθιμα ιδιαίτερα έχετε στον τόπο σας για το γάμο;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli)


Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος που τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας του – Τι θα συμβεί με τη συναυλία στη Ρόδο;

Keywords
Τυχαία Θέματα