Μαρέβα Μητσοτάκη: Γενέθλια για την πρωτότοκη κόρη της – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που έγινα μαμά πρώτη φορά»

Μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με τους συνεργάτες του, ωστόσο σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά του, καθώς η πρωτότοκη κόρη του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, Σοφία, έχει τα γενέθλιά της.

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και παρά την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι πριν από μερικά χρόνια, τα παιδιά τους αποτελούν πάντοτε την προτεραιότητά

τους. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

Ανήμερα, λοιπόν, της τόσο ξεχωριστής ημέρας για τη Σοφία Μητσοτάκη, η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τα social media. Η Μαρέβα Μητσοτάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους τραβηγμένη στο ασανσέρ και έστειλε τις ευχές της στην κόρη της.

Να σημειωθεί πως η Σοφία Μητσοτάκη, που είναι το πρωτότοκο παιδί του πρωθυπουργού και της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη, σήμερα συμπληρώνει 26 χρόνια ζωής.

Μαμά και κόρη ποζάρουν στον καθρέφτη του ασανσέρ

«Χρόνια Πολλά Σοφία μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα. Η πρώτη φορά που έγινα μαμά. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για την καλοσύνη σου και για ότι έχεις καταφέρει. Πάντα δίπλα σου. Σ’αγαπώ πολύ!  #happybirthday», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα

 Φοίβος Δεληβοριάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη 13χρονη κόρη του, Ιόλη

Άβα Γαλανοπούλου: Η εμφάνιση μετά από καιρό και η έκκληση του Γιώργου Λιάγκα

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κόρη του, Άννα, αποκαλύπτει – «Το οξυγόνο ήταν χαμηλό τις τελευταίες ημέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα