Μαρέβα Μητσοτάκη: Στηρίζει δημόσια τη Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες, μετά την ήττα της από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 στα σετ. Η γνωστή τενίστρια ήταν απαρηγόρητη στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη γνωρίζει τη Μαρία Σάκκαρη, μιας και ο γιος της είναι σε σχέση μαζί της, και ένιωσε την ανάγκη να τη στηρίξει δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε στην πορεία της μέχρι σήμερα, μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια και δίνοντάς της δύναμη.

Όσα έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη για τη Μαρία Σάκκαρη

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη στην ανάρτησή της.

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της

«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι δύο προηγούμενες ήττες, είχα πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω τι θα κάνω, πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα, υποφέρω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα, είναι δύσκολο. Δεν έχω καθαρό μυαλό», τόνισε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Όσο για τον αγώνα με την Ρεμπέκα Μασάροβα είπε: «Είχα άγχος, αλλά ξεκίνησα καλά. Δεν είναι ότι ήμουν σφιγμένη, δεν ξέρω τι παθαίνω. Ήμουν πάνω 4-1, δεν έπαιζα κάτι φοβερό, όμως έκανα αυτό που έπρεπε. Συνέχισα να έχω άγχος, αλλά δεν είναι ότι ξέφυγε το μυαλό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ δυσάρεστο για μένα.

Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω τον εαυτό μου, με διάφορους τρόπους. Ίσως χρειάζομαι κι άλλο χρόνο για να φτάσω εκεί που θέλω. Δεν το αφήνω στην τύχη του και γι’ αυτό στεναχωριέμαι. Πραγματικά νιώθω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι απλά κάθομαι και περιμένω να γίνω καλύτερη. Πραγματικά δουλεύω πάνω σε αυτό και είμαι σίγουρη ότι έχω επιλέξει τον σωστό άνθρωπο. Μάλλον χρειάζομαι χρόνο».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για «Happy Day»: «Ήρθε απροσδόκητα αλλά ήρθε για να μείνει»

 Ελεονώρα Μελέτη: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Mega Καλημέρα» -Η ανακοίνωση για την αλλαγή ώρας

 Σοφία Χατζηπαντελή: Οι πρώτες δηλώσεις για το «My Style Rocks» – Η αναφορά στην Παπαγεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα