Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ANT1 -Η επίσημη ανακοίνωση

Μπορεί η Μαρία Αναστασοπούλου να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο η ίδια θα παρουσιάσει και τη δική της εκπομπή στον ANT1.

Η εκπομπή έχει τον τίτλο «Αρένα» και θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00. Στο εν λόγω τηλεοπτικό project, η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει

live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την Αρένα

Από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην «Αρένα» και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Με εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους.

Στην «Αρένα», οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.

Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

«ΑΡΕΝΑ», με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Πρεμιέρα την Τετάρτη 31 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, ζωντανά, στις 23:00.

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή -«Έχω σχέση με τον…»

Συγκινεί η Σίσσυ Τουμάση: «Ήμουν 19 ετών, γκρέμισε όλη μου την πραγματικότητα»

Χρήστος Λούλης για την καταγγελία εις βάρος του Γεωργούλη: «Εάν δεν έχουν συμβεί έτσι και έχουν γίνει αλλιώς…»

Keywords
Τυχαία Θέματα