Μαρία Αντωνά: Ζητά δημόσια συγγνώμη στην Σταυρούλα Χρυσαειδή για τις φήμες περί τρίτου προσώπου στον γάμο της -Βίντεο

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή χώρισε από τον επί τρεις μήνες σύζυγό της και επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Τριβυζά. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους.

Η Μαρία Αντωνά, ωστόσο, είχε αναφέρει στην εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως ο χωρισμός της αθλήτρια από τον Παναγιώτη Τριβυζά οφείλεται στην «εισβολή» τρίτου προσώπου.

«Βλέπω

έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό», είχε πει μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Η αθλήτρια ρωτήθηκε σχετικά με αυτή την τοποθέτηση στο χθεσινό Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargram και τόνισε πως «την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ».

Σήμερα το πρωί (29/12), η Μαρία Αντωνά ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Σταυρούλα Χρυσαείδη μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open για τις πληροφορίες που μετέφερε σχετικά με τον χωρισμό της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221229113212_Μαρία-Αντωνά_-Η-δημόσια-συγγνώμη-στην-Σταυρούλα-Χρυσαειδή.mp4


«Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, από την στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη και να απολογηθώ και εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε κι εγώ μεμονωμένα, οπότε καλή συνέχεια και συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και την στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ό,τι καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά, αναφέροντας πως επικοινώνησε με την πρώην παίκτρια του Survivor και πως της διέψευσε τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού

Διονύσης Σχοινάς: «Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν και βγήκαμε στα κανάλια»

Πένθος για τον Τζώνη Καλημέρη –Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο του πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα