Μαρία Μπακοδήμου: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα μέσα από την εκπομπή της -«Υπάρχουν δημοσιεύματα που αφήνουν ένα κλίμα για εμάς ότι τρωγόμαστε»

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να «σβήσει» τις φήμες. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 30/9 μέσα από το «Γειά Σου», η παρουσιάστρια απάντησε στα δημοσιεύματα αλλά και στις αναρτήσεις που δημιουργούν ένα και όχι τόσο καλό κλίμα για τους συντελεστές της εκπομπής της.

Όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Επειδή υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα και ποσταρίσματα κυρίως, που δεν έχω καταλάβει τι εξυπηρετούν. Αφήνουν ένα κλίμα για εμάς ότι τρωγόμαστε. Θέλω να πω ότι εμείς όπου κι αν είμαστε και με όποια ομάδα

κι αν είμαστε, ευλογούμε τον χώρο, τον αγαπάμε και τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε.

Η συγκεκριμένη ομάδα, που έχει περάσει πολλά από πέρυσι κι έχουμε αγωνιστεί πάρα πολύ είναι πολύ σκληρό το περιβάλλον, εγώ νιώθω ότι είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου. Με ειλικρίνεια δεν κάνουμε ότι αγαπιόμαστε. Δεν τα λέμε εμείς από πίσω αλλά από μπροστά. Κάνω το σήμα του Κασσελάκη για αγάπη και ξεκινάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα