Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Την ημέρα του γάμου με τον Απόστολο Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στον γάμο – αστραπή που είχε κάνει με τον Απόστολο Γκλέτσο, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ωστόσο μόλις δύο μήνες αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν, προκαλώντας σούσουρο στην κοσμική Αθήνα, αφού έγινε πρώτο θέμα συζήτησης.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ

της στο Tik-Tok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε γι’ αυτή την περίοδο της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Η ίδια εξομολογήθηκε πως στην ημέρα του γάμου της έπινε κοκαΐνη και ουίσκι, ενώ τόνισε πως δεν ήταν χαρούμενη με την επιλογή της.

Η αναφορά στον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους δύο μήνες μετά

Σχετικά με τον χωρισμό της από τον Απόστολο Γκλέτσο,  η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε πως ένα βράδυ συναντήθηκε με τον πρώην της που έκαναν μαζί ναρκωτικά, το είπε στον γνωστό ηθοποιό και χώρισαν:

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή των ναρκωτικών, των χαπιών, του αλκοόλ και της νύχτας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…

Όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια αυτών κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε διαφορετικά, Τα ναρκωτικά σε αλλοιώνουν».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτη μέρα γυρισμάτων για το «Dragons’ Den» – Το μήνυμά του

 Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Τα φιλιά με καλλονή τενίστρια

Συγκινημένη η Κατερίνα Παπουτσάκη στο τελευταίο γύρισμα για τα «Καλύτερά μας χρόνια» – Η ανάρτηση με τον Μελέτη Ηλία

Keywords
Τυχαία Θέματα