Μαρία Ιακώβου: «Ήμουν παιδί μίας προβληματικής οικογένειας»

Η Μαρία Ιακώβου που γνώρισε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι της «Μαύρα Μεσάνυχτα», μίλησε στην κάμερα της εμπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη για όλα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι που την ανέβασε στον καλλιτεχνικό χώρο, στην τελευταία της σχέση και στα ψέματα που υπήρχαν.

«Έχει γίνει τάση να κάνουμε επανεκτελέσεις. Έτσι έκανα κι εγώ τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Νιώθω τεράστια τύχη που έπεσε στα δικά μου χέρια αυτό το τραγούδι. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια διάρκεια στον χρόνο. Η νέα

γενιά ουρλιάζει με αυτό το τραγούδι», δήλωσε αρχικά η Μαρία Ιακώβου, ενώ παράλληλα τόνισε πως «αν γινόταν remake της σειράς θα πήγαινα τρέχοντας και τσάμπα. Θα πλήρωνα για να συμμετέχω, πέρασα πολύ ωραία».

Όσο για τα προσωπικά της και τον πρώην της, ξεκαθάρισε: «Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που έχουν στο βιογραφικό τους πάρα πολλές κακές επιλογές. Ήταν ψεύτης τεράστιος κι εγώ το σιχαίνομαι το ψέμα. Ναι (σ.σ. είμαι single)».

Τέλος, η Μαρία Ιακώβου εξομολογήθηκε: «Επειδή ήμουν παιδί μίας προβληματικής οικογένειας, αυτό σε τεράστιο ποσοστό δημιουργεί στα παιδιά μία φοβία και νιώθω ότι ενδεχομένως να μην καταφέρω να κάνω τη δική μου. Είναι κάτι που με πληγώνει».

Δείτε στο παακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είμαστε σε μια εποχή που δεν χωράνε ταμπέλες σε κανέναν τομέα»

Παναγιώτης Βασιλάκος: Εγκλωβισμένος στο Πήλιο εξαιτίας της κακοκαιρίας – «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τη αποκάλυψη του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα