Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη μετά τα 40: «Όταν μαθεύτηκε μου έλεγαν ότι παίζει ρόλο που έχω μικρότερο άνδρα»

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2021, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης κράτησαν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Το πρωί της Τετάρτης 9/2, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο που κυοφορούσε το μωράκι της και αποκάλυψε όλα τα περίεργα σχόλια που άκουσε τότε, στέλνοντας ένα ηχηρό

μήνυμα.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα»…μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40, είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο, μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές, να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς… κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω».

Στην αρχή στεναχωριόμουν… τώρα ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές… τόσο απλά… και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός-Κωνσταντίνα Καραλέξη: Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους;

 Ιωάννα Μαλέσκου: Θα συνεχίσει του χρόνου στον ΣΚΑΪ; – Όσα είπε η ίδια

 Γιωρίκας Πιλίδης: Η αποκάλυψη για το γάμο του με την σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα