Μαρία Ηλιάκη: Η απίστευτη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό σε πτήση για Χανιά

Μια αποκάλυψη που αφορούσε το δεύτερο ταξίδι που έκανε με την λίγων μηνών κόρη της έκανε σήμερα το μεσημέρι (05/02) η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα».

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα συνέβησαν στην πτήση προς Χανιά, όταν είχε καθίσει στη θέση της στο αεροπλάνο και θήλασε την κόρη της.

«Ξαφνικά είδα κίνηση στον αεροδιάδρομο. Ήρθε ένα αυτοκίνητο, βγήκε ένας κύριος, γνωστός μου φάνηκε με τη μάσκα. Μπαίνει», είπε στην αρχή η Μαρία Ηλιάκη.

Όπως

αποδείχτηκε, ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ταξίδευε και εκείνος για Χανιά. Μάλιστα, ο ίδιος σταμάτησε και μίλησε στην παρουσιάστρια του MEGA, χωρίς να την αναγνωρίσει, όπως ανέφερε η ίδια.

«Θήλαζα, θήλαζα, θήλαζα, η Κατερινούλα ρούφαγε, ρούφαγε, ρούφαγε και περνάει από δίπλα μας στον διάδρομο. Στέκεται – δεν με γνώρισε- και μου λέει “πεινάει πολύ, ε;”. Και εγώ του απάντησα “πολύ!”. Ήταν η πιο ωραία πτήση που έκανα. Μπορεί να μην το ξέρει ότι ήμουν εγώ. Εγώ ήμουν, πρωθυπουργέ!», είπε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλύπτει πως επηρέασε τη σχέση της η εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας»

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 5/2

Keywords
Τυχαία Θέματα