Μαρία Ηλιάκη: «Ο κορονοϊός είναι ύπουλο πράγμα, δεν είμαι οργανικά η ίδια Μαρία»

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Ελβετία, όπου είχε ταξιδέψει την περίοδο των γιορτών. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι της ενώ μερικές ημέρες μετά διαγνώστηκε θετική και η κορούλα της.

Μετά από αρκετές ημέρες εγκλεισμού, λοιπόν, σήμερα η Μαρία Ηλιάκη βγήκε για πρώτη φορά από το σπίτι της, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τη δυσκολία που αντιμετωπίζει μετά τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως ο οργανισμός της δεν έχει επανέλθει πλήρως, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον κορονοϊό, αφού εξακολουθεί να νιώθει μία κόπωση στο σώμα της.

«Βγήκα έξω σήμερα μετά από πολλές ημέρες. Δεν θυμάμαι ακριβώς, έχω χάσει και τις ημέρες με τον covid αγκαλιά. Περίεργη φάση παιδιά, ύπουλο πράγμα. Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν, εννοώ οργανικά. Αισθάνομαι μια τεράστια κόπωση. Χθες, βγήκα έξω να περπατήσω και δεν αναγνώριζα το σώμα μου. Μου είπε η γιατρός να μην αρχίσω απότομα τη γυμναστική. Θα συνεχίσω να παίρνω τις βιταμίνες μου και όλα καλά», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220121195554_m1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220121195601_m2.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220121195608_m3.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 DWTS: Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα μας δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες

 Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Επέστρεψε στο twitter μετά την παραβίαση του λογαριασμού του

 Κώστας Νικούλι: Μπαίνει στο Survivor; Η απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα