Μαρία Καρλάκη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου μετά την εμπρηστική επίθεση»

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου. Άγνωστος περιέλουσε το αυτοκίνητό της με βενζίνη και το έκαψε.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα “μπαμ”. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ βγήκα στο μπαλκόνι να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε ότι έχει καεί όχημα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρλάκη

στην κάμερα του ANT1.

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω τον φόβο ότι μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα μιας γυναικοκτονίας. Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου», πρόσθεσε η Μαρία Καρλάκη αναφερόμενη στο σοκ που εξακολουθεί να βρίσκεται.

Και κατέληξε: «Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου. Παίρνω δύναμη και κάνω κουράγιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία με τον αδερφό της και οι ευχές για τη γιορτή του

 Κατερίνα Καραβάτου: Έπαιξε ποδόσφαιρο μαζί με τον γιο της – Οι φωτογραφίες από το γήπεδο

 Γιώργος Χρανιώτης: Τα τρυφερά λόγια για τον 2χρονο γιο του ανήμερα της γιορτής του

Keywords
Τυχαία Θέματα