Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω υπάρξει σε σπίτι με άνθρωπο και ήμουν πιο μόνη από ποτέ»

Η Μαρία Κωνσταντάκη αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη σειρά εποχής του Open «Έρωτας Φυγάς». Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή της. Η ίδια εξήγησε πως προτιμά να είναι μόνη από το να βρίσκεται σε μία σχέση απλά και μόνο για να έχει μία παρέα.

«Η συντροφικότητα είναι κάτι που θα ήθελα να βιώσω αλλά, από την άλλη, επειδή βαδίζουμε σε περίεργους καιρούς και όχι τόσο αγγελικά

πλασμένους, το 90% των σχέσεων που βλέπω δεν το ζηλεύω.Έχω υπάρξει και σε αυτό, έχω υπάρξει σε σπίτι με άνθρωπο και ήμουν πιο μόνη από ποτέ. Προτιμώ, λοιπόν, τη μοναχικότητά μου από το να είμαι σε μια μοναξιά με τον άλλον.

Ιδανικά, θα ήθελα να έχω μια σχέση και να είναι όλα φανταστικά. Επειδή, όμως, οι καιροί είναι περίεργοι, δεν ζηλεύω. Από όλα τα ζευγάρια που ξέρω, ένα – δύο είναι που θα πω “αχ, βρε παιδί μου, μια πολύ υγιής σχέση”. Αν έρθει μια ωραία, υγιής σχέση είναι καλοδεχούμενη. Να μπω σε μια διαδικασία σχέσης μόνο και μόνο για να έχω κάποιον να βγαίνω το Σάββατο ή για να μην είμαι μόνη την Κυριακή; Όχι. Υπάρχουν οι φίλοι μου, με τους οποίους περνάω φανταστικά», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κωνσταντάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Θεοφανία Παπαθωμά: Επιστροφή στα έδρανα για την ηθοποιό – Ξεκίνησε μεταπτυχιακό

 GNTM: Ξέσπασε η Γρηγοριάνα κατά της Αλεξίας – «Είναι ψεύτικη, δεν μπορώ την υποκρισία»

 Θανάσης Βέγγος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα