Μαρία Κορινθίου: Έκανε unfollow τους Γιώργο Λιάγκα – Φωτεινή Πετρογιάννη

Παρελθόν αποτελεί η συνεργασία της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του Πρωινού. Η γνωστή ηθοποιός – που φέτος ανέλαβε την παρουσίαση στο εμπορικό κομμάτι της πρωινής εκπομπής του ANT1 – αποχώρησε δύο εβδομάδες πριν από το τέλος της σεζόν, δίνοντας οριστικό τέλος σε αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο.

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα

τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ.

Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είχε δηλώσει η Μαρία Κορινθίου πριν το κανάλι λίγα εικοσιτετράωρα πριν το κανάλι ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, η γνωστή ηθοποιός, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια για την παρουσία της στην εκπομπή, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα