Μαρία Κορινθίου: «Έπιασαν οι κεραίες μου ότι έρχονται κορίτσια στο “Πρω1νό” για δοκιμαστικό»

Μετά την αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου ότι δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγεται πως έκαναν live δοκιμαστικό αυτές τις μέρες, όσο βρίσκονταν στην εκπομπή για να παραχωρήσουν συνέντευξη στον παρουσιαστή. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Βάλια Χατζηθεωδόρου.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ξέρετε και

όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου, το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω.

Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά… ίδωμεν. Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την παράσταση «Τζόρνταν» που ανεβαίνει στο Λονδίνο με πρωταγωνίστρια εκείνη και -μεταξύ άλλων- απάντησε για τη συνεργασία της με την πρωινή ζώνη του ANT1.

«Είπα ότι θα σταματήσω από το πόστο που είμαι αυτή τη στιγμή», ξεκαθάρισε αρχικά, με τους δημοσιογράφους να την ρωτούν στη συνέχεια για το αν είχε ενημερωθεί για τα live δοκιμαστικά που ακούστηκαν πως έγιναν αυτές τις μέρες στην εκπομπή.

«Εκεί μέσα είμαι. Για τα δοκιμαστικά δεν είχα ενημερωθεί, το πιάσανε οι κεραίες μου. Δήλωσα ότι δεν θέλω να βρίσκομαι του χρόνου στην εκπομπή, θέλω να κάνω άλλα πράγματα», τόνισε η Μαρία Κορινθίου στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στο «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 25/5.

Διαβάστε ακόμα:

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν υπάρχει βάλσαμο στην απώλεια του παιδιού»

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Επιστρέφει στον Alpha -Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Μαρία Μπέη για Δημήτρη Μπέλλο: «Μου έκανε καλό που έφυγε -Μου αρέσει αυτή η εκδοχή του εαυτό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα