Μαρία Μενούνος: Μιλάει πρώτη φορά για την παρένθετη μητέρα που έφερε στη ζωή την κόρη της, Αθηνά

H Μαρία Μενούνος βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στις 23 Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Today και τη δημοσιογράφο Elise Solé και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη νεογέννητη κόρη της, Αθηνά, την παρένθετη μητέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί, ενώ παράλληλα προχώρησε σε πολύ τρυφερή εξομολόγηση για την πολυαγαπημένη

της μητέρα, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα πρόκειται να είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας. Είμαστε τόσο καλοί στο να καταστροφολογούμε και να αφήνουμε τον φόβο να μπαίνει στα μυαλά μας. Η ευγνωμοσύνη είναι το καλύτερο μέρος να είσαι συναισθηματικά… οπότε όταν έχω μια στιγμή φόβου – και έχω πολλές – επιλέγω τις θετικές σκέψεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα είναι που έχω φίλους που έχουν περάσει από τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όπως η Kim Kardashian, η οποία με βοήθησε. Τη ρώτησα “Πρέπει να ανησυχώ για αυτό;” και ήταν τόσο χαλαρή για όλα και με τις παρένθετες μητέρες που με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα κοντρολάρω όλα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να διαδώσω» είπε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

Η παρένθετη μητέρα

«Ήξερα ότι διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Εκείνη μου είπε “Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος”. Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη, επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι “αν όμως έχεις κάποια λιγούρα είσαι άνθρωπος, κάντο. Σε εμπιστεύομαι”. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος για τη μαμά της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια εξομολογήθηκε: «Κάθε μέρα εγώ και η Αθηνά μιλάμε στη μαμά μου. Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να έρθουμε κοντά και της λέμε ότι την αγαπάμε. Κάθε βράδυ προσευχόμαστε και κάθε πρωί τη χαιρετάμε και φιλάμε την φωτογραφία της. Απλά θα ήθελα για την κόρη μου να γνώριζε τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα το έκανα χωρίς τη μαμά μου».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8/9

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η Φάρμα είχε αρνητικό πρόσημο για μένα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Η κριτική από τον καναπέ θα οδηγήσει σε ανατροπές ή χρειαζόμαστε να γίνουμε μέρος της τραγωδίας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα