Μαρία Ναυπλιώτου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Η ανακοίνωση για την υγεία της

Μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου το πρωί της Πέμπτης 2/2. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει επέμβαση αφαίρεσης χολής, όπως και έγινε. Η ηθοποιός βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και έτσι ανακοίνωσε ότι δεν θα καταφέρει να ανέβει στη σκηνή για την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο»

τις επόμενες ημέρες.

«Καλημέρα! Σας μιλάω μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς χθες ήρθε εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ με την αναστάτωση για τα εισιτήρια.

Παρά το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι «the show must go on» σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Λυπάμαι πολύ, είναι κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω ούτε να αποτρέψω», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ναυπλιώτου.

Περαστικά!

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Βαρεμένος – Άννα Καραμανλή: Χαμός στον αέρα του «Σήμερα» με το έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους

 Γιώργος Λιανός: Απαντά στο ενδεχόμενο επιστροφής Δαλάκα – Ασημίνας στο «Survivor All Star»

 Νικολέττα Ράλλη: Είναι έγκυος; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες και η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα