Μαρία Παπαλάμπρου: Ποιος παίκτης του φετινού GNTM είναι ανιψιός της;

Με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο», η Μαρία Παπαλάμπρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την ζωή της στο Βερολίνο, για την απώλεια του άντρα της, ενώ αποκάλυψε ακόμη πως ο ανιψιός της πήρε μέρος στο φετινό GNTM.

«Μετακομίσαμε

με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker», τόνισε σχετικά με τη ζωή στο Βερολίνο και τους σταρ που γνώρισε εκεί.

Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά», πρόσθεσε για την απώλεια του συζύγου της, ενώ για την κόρη της σημείωσε ότι: «Η κόρη μου δε θέλει ιδιαίτερα να γίνει ηθοποιός, της αρέσει η κάμερα, το modelling», δήλωσε η ηθοποιός που στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο ανιψιός της συμμετείχε στο φετινό GNTM:

«Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο Γιάννη Μπούτο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Τσακώθηκε πάλι με την Κόνι Μεταξά – «Χειροτέρεψαν τα πράγματα, πλέον δεν με νοιάζει καθόλου»

Μαρία Τζομπανάκη: Συγκλονίζει με τον σασμό στην οικογένειά της -«Τον έσφαξε στην κυριολεξία»

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα ξεκινήσει χειρουργεία και θα καθηλωθεί και πάλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα