Μαρία Σάκκαρη: «Πρέπει να “πιάσεις πάτο” για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα»

Η Μάρια Σάκκαρη διανύει μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα της, καθώς η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να είναι καλύτερη σε κάθε αγώνα και να εξελίσσεται δεν αποφέρει καρπούς. Μετά την τελευταία ήττα της, μάλιστα, η τενίστρια ήταν βαθιά απογοητευμένη από την επίδοσή της και τον εαυτό της.

«Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι. Ντρεπόμουν, ήταν και τα γενέθλια της αδερφής μου. Ένιωθα άσχημα, νιώθω ότι τους ντροπιάζω. Δεν μου έκαναν τίποτα, ήταν τέλειοι», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σάκκαρη, λέγοντας πως στον συγκεκριμένο

αγώνα δεν είχε άγχος, όμως δεν φάνηκε η προσπάθεια που είχε κάνει, αφού καθημερινά δουλεύει για να βελτιωθεί.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα, η Μαρία Σάκκαρη έλαβε δεκάδες μηνύματα στήριξης από τους Έλληνες, οι οποίοι της έδειξαν με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκονται στο πλευρό της τόσο στις νίκες της όσο και στις ήττες της.

Όσα έγραψε η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη ανάρτηση μετά το ξέσπασμα για την ήττα της

Η επιτυχημένη αθλήτρια, λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τη της έστειλαν μηνύματα αγάπης, τονίζοντας πως της δίνουν δύναμη και κίνητρο να συνεχίσει την προσπάθεια και να φτάσει στους στόχους της.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη -Φωτογραφίες

Νίνο – Νικηφόρος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους! Τι συμβαίνει;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο -Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα