Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια -Ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής εταιρίας

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ζέτα Μακρυπούλια από τη στιγμή που έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως έχασε την πτήση της για τρία λεπτά.

«Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι

ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”.

Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου», ήταν μερικά από τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια για το εν λόγω ζήτημα.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και την απάντηση της αεροπορικής εταιρείας στην Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Σολωμού τάσσεται στο πλευρό της συναδέλφου της και ξεσπά και εκείνη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτώσης κατά της γνωστής αεροπορικής εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα θα ταξίδευε με τον σκύλο της για Θεσσαλονίκη, ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού.

Όσα είπε η Μαρία Σολωμού στα social media για το περιστατικό

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού.

Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές», ανέφερε η Μαρία Σολωμού στις στο βίντεο που δημοσίευσε και προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Διαβάστε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Επισκέφτηκε το νησί της γιαγιάς της με την οικογένειά της

Survivor All Star: Αυτός είναι πρώτος υποψήφιος

Μελίνα Νικολαΐδη: Φόρεσε φόρεμα της Δέσποινας Βανδή 20 χρόνια μετά – Η εμφάνιση της τραγουδίστριας το 2003

Keywords
Τυχαία Θέματα