Μαριάντα Πιερίδη: Κάνει τον απολογισμό της μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα του «Καλοκαίρι Yes»

Την περασμένη Δευτέρα 10/7, η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τη Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη στο Open έκανε πρεμιέρα.

«Όχι “Καλοκαίρι not”, “Καλοκαίρι yes”. Έτσι θετικά θα το περάσουμε, παρεΐτσα, εδώ με εμάς τους τρεις. Θέλετε, δεν θέλετε; Γενικά, επειδή είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μας που το κάνουμε αυτό, εγώ θέλω να βάλω τις φωνές, να φωνάξω αλλά είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά στο control θα μου φωνάξουν. Λίγο άγχος το έχουμε εμείς», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαριάντας Πιερίδη.

Ο Τριαντάφυλλος είπε με τη σειρά του: «Κανένα άγχος παιδιά.

Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ, ανάμεσα σε αυτά τα δύο κορίτσια. Θα περάσουμε τέλεια, με πολύ θετική ενέργεια, μείνετε μαζί μας».

«Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα να δίνουμε το ραντεβού μας στις 09:50, στη συχνότητα του Open, να λέμε “Καλοκαίρι Yes”, να δροσίσουμε το καλοκαίρι είτε είστε σε διακοπές είτε όχι, εμείς θα είμαστε η καθημερινή σας παρέα», πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Μετά από μια βδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα, η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες που είχε τραβήξει στο πλατό του «Καλοκαίρι Yes» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Και ΝΑΙ, κλείσαμε μία εβδομάδα εκπομπών! Μια εβδομάδα γεμάτη άγχος περιέργεια για το τι θα έρθει, ξενύχτι και πολύ διάβασμα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλο ενθουσιασμό, χαρά κ πολλά κιλά θετική ενέργεια! Εμείς περάσαμε όμορφα ελπίζω το ίδιο κι εσείς με την παρέα μας! Τα λέμε τη Δευτέρα! Σας αγαπώ».

View this post on Instagram

A post shared by MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi)

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της στην Αμερική

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Άντζελα Δημητρίου: Για βρεφικά ψώνια με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα

Keywords
Τυχαία Θέματα