Μαριάντα Πιερίδη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Μαριάντα Πιερίδη, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Η τραγουδίστρια τα γιόρτασε στο πλατό του «Καλοκαίρι yes», αφού από τις αρχές της εβδομάδας έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών, έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, ενώ στη συνέχεια της εκπομπής είχε και δύο εκπλήξεις. Η κουμπάρα της, Ντίνα Νικολάου, και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, βγήκαν τηλεφωνικά στο «Καλοκαίρι yes» προκειμένου να της ευχηθούν, με την ίδια να συγκινείται

και να ξεσπά σε κλάματα.

«Χρόνια πολλά Μαριάντα μου! Είσαι ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με πολύ ωραία συναισθήματα, μια πολύ καλή μητέρα, μια πολύ καλή σύζυγος, μια πολύ καλή μαμά, είσαι επικοινωνιακή, αγαπάς τους ανθρώπους. Φιλάκια πολλά. Χίλια καλά σου εύχομαι», είπε χαρακτηριστικά η Ντίνα Νικολάου.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κατριβέσης: «Γεια χαρά σε όλους, να σε χαιρόμαστε! Είμαι στην Κύπρο, ήμουν πριν στη Σαντορίνη, τρέχουν λίγο οι δουλειές». Τότε, ένας άνθρωπος στην παραγωγή έφερε στο πλατό την τούρτα και τα λουλούδια που της έστειλε ο σύζυγός της και η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είσαι η δύναμή μου, είσαι ο έρωτάς μου, είσαι η αγάπη μου, το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σ’ αγαπώ πολύ», ήταν τα λόγια της Μαριάντας Πιερίδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκλεισε! Αναλαμβάνει το «Shopping Star»

 Χάρης Βαρθακούρης: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της

 Χριστίνα Μπόμπα: Η έξοδος με παίκτη του «Survivor All Star» – «Μας έλειψες»

Keywords
Τυχαία Θέματα