Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Ήταν λίγο άβολο, έγινε επαναλαμβανόμενα»

Τις προηγούμενες ημέρες, η Μαρίλια Μητρούση βρέθηκε σε αρκετά άβολη θέση όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν σε βραδινή της έξοδο για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη,
ο οποίος καταγγέλθηκε από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για σωματική κακοποίηση και βιασμό.

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησαν την Μαρίλια Μητρούση, η οποία -μεταξύ άλλων- ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθεί

ποτέ για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Έχει συζητηθεί πολύ το όνομά μου και χωρίς να χρειάζεται. Δεν ένιωσα πολύ ωραία. Και τώρα δηλαδή δε νιώθω πολύ ωραία. Ήταν λίγο άβολο, έγινε επαναλαμβανόμενα. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Φαντάζομαι ότι η θέση μου έγινε ξεκάθαρη με τον τρόπο που απάντησα.

Ο μπαμπάς μου τι να κάνει κι αυτός. Βγήκε να πει δυο λόγια. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Ήταν μια άβολη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους, σαφώς αλλά ένιωσα περίεργα και άβολα. Όλοι με στήριξαν, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ένιωσα πολύ όμορφα γιατί κατάλαβαν πως ένιωσα αλλά κυρίως η Δανάη, επειδή έχω μια άλλη σχέση μαζί της, το εκτίμησα πολύ αυτό που έκανε. Δεν απαντώ, Νιώθω άβολα. Δε θα τοποθετηθώ για τον Αλέξη Γεωργούλη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίλια Μητρούση.

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: «Θεωρώ ότι έχει έπαρση από αυτό που έχω ζήσει εγώ»

Εύη Βατίδου: «Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά τα τελευταία 15 χρόνια, μίλησα τη στιγμή που…»

Βασιλική Μιλλούση: Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -«Ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα