Μάριος Λιόλιος: Ξεσπά ο παίκτης του MasterChef -«Θα αρχίσω να χτυπάω συγκεκριμένα άτομα»

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε δηλώσεις ο παίκτης του MasterChef, Μάριος Λιόλιος, ο οποίος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου από το ριάλιτι μαγειρικής!

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τους συμπαίκτες του που οι σχέσεις τους πλέον είναι στα… κόκκινα!

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει

εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή ο Μάριος Λιόλιος.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στο ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το “Chart Show”

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

Αντίνοος Αλμπάνης-Πρω1νό: «Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τέτοιες πλευρές»

Keywords
Τυχαία Θέματα