Μάριος Πρίαμος: Αυτή είναι η παίκτρια με την οποία έχει έρθει κοντά στο «Survivor All Star» -Η στιγμή που πιάνονται «στα πράσα»

Το βράδυ της Κυριακής (22/1), το «Survivor All Star» θα επιστρέψει στους δέκτες μας με καινούργιο επεισόδιο.

Πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Παρτσώλης είχε αποκαλύψει στο «Πρωινό μας» πως αύριο θα δούμε να μπαίνουν στο reality επιβίωσης τρεις νέοι παίκτες. Μάλιστα, δυο από αυτούς θα ενισχύσουν την ομάδα των Μαχητών και ένας την ομάδα των Διασήμων.

Στους Διάσημους θα δούμε τον Γιώργο Κόρομι, που συμμετείχε στο Survivor 2021, ενώ στους Mαχητές τον Chris Σταμούλη από το Survivor

2021 και τη Ρία Κολοβού, που τη γνωρίσαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019.

Όπως είδαμε στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ,  αύριο θα αποκαλυφθεί επίσης πως η παίκτρια με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά ο Μάριος Πρίαμος είναι η Καρολίνα Καλύβα,  με τον οποία ο παίκτης των Διασήμων απομονώνεται σε καλυβάκι στη ζούγκλα, με τις κάμερες να τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός προειδοποιεί τους δυο παίκτες πως αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί, καθώς παραβίασαν έναν κανόνα του παιχνιδιού και απομακρύνθηκαν από τις παραλίες τους.

«Δεν το θεωρώ παράβαση. Δεν έφυγα να πάω σε κανένα χωριό ή πόλη. Ούτε να πάρω φαγητό», δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος ενώ η Καρολίνα συμπλήρωσε: «Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλον».

Διαβάστε επίσης:

Ερρίκος Ανδρέου: Πέθανε ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη

Κωστής Σαββιδάκης: «Ακόμα περιμένω να πληρωθώ από πολλές δουλειές»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21/1

Keywords
Τυχαία Θέματα