Μάριος Ψιμόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ληστεία στην Panik Records -«Με δέσανε…»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 8/6 έγινε ληστεία στα γραφεία της Panik Records. Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο κτήριο της δισκογραφικής εταιρείας -αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον φρουρό- και απέσπασαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Στην εταιρεία, ωστόσο, εκείνη την ώρα βρισκόταν και ο μουσικοσυνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος όπου εργαζόταν στο στούντιο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τους ληστές και νοσηλεύτηκε -εκτός κινδύνου- σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εχθές

το βράδυ (14/6), οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Μάριο Ψιμόπουλο στο πάρτι που πραγματοποίησε η Panik Records με την Capital Music, με τον ίδιο να μιλάει για τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ, περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αυτό μετράει. Το ξεπεράσαμε και προχωράμε. Ήμουν βράδυ, δούλευα και μπήκαν δύο ληστές μέσα στο κτήριο. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα. Δε με φιμώσαν, με δέσανε στο τέλος για να φύγουν. Μέχρι να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου τι γίνεται και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, είναι λίγο περίεργο.

Διήρκησε περίπου μισή ώρα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω. Δεν απειλήθηκα ουσιαστικά αλλά λεκτικά. Κρατούσαν, όχι όπλα, αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Προσπαθώ να το βάλω πίσω, σαν μια εμπειρία», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη ανάρτηση με τη νέα ομάδα του GNTM 5

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα