Μάσκα προστασίας και μακριά μαλλιά: Ένα μεγάλο μπέρδεμα που απασχολεί τις μανούλες! Δύο τέλεια χτενίσματα για τα κορίτσια σας

Η μάσκα είναι πλέον απαραίτητη όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα μικρά σας. Κι αν για εσάς είναι ενοχλητικό και δύσκολο για τα παιδιά είναι ακατανόητο και πρέπει να τους εξηγήσετε με απλά λόγια τους λόγους που είναι απαραίτητο να φορούν τη μάσκα τους τόσο μέσα στην τάξη όσο και στο διάλλειμά τους.

Τα κορίτσια είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μιας και αγαπούν τα μακριά μαλλιά που θέλουν να τα έχουν ελεύθερα να ακουμπούν στους ώμους ή τις πλάτες αν είναι πολύ μακριά.

Και κάπου εδώ έρχεστε

εσείς που πρέπει να δημιουργείτε τα ωραιότερα χτενίσματα στις μικρές σας ώστε να φορούν εύκολα τη μάσκα τους και να μην μπλέκεται με τα μαλλιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 30 Ιούν, 2020 στις 11:45 πμ PDT

Η αγαπημένη μας hairstylist @annalovesbraids έχει την καλύτερη πρόταση για τα κορίτσια. Πρόκειται δύο υπέροχα χτενίσματα με πλεξούδες που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Αρκεί να δείτε το post και να ακολουθήσετε πιστά όλες τις κινήσεις. Αν φυσικά το θέλετε, μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς τα δύο αυτά χτενίσματα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Emily Ratajkowski αγαπάει πολύ τις μάσκες περιποίησης και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τις δικές της!

Η Λάουρα Νάργες έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν και έγινε αγνώριστη!

Keywords
Τυχαία Θέματα