Ματίνα Νικολάου για το “Καλό Μεσημεράκι”: «Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη, δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή…»

Στην εκπομπή «Nigh Out» βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου το βράδυ της Δευτέρας 4/7.

Η τηλεοπτική «Βάνια» από το «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως η σεζόν που πέρασε ήταν λίγο περίεργη για εκείνη.

«Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη για όλο τον κόσμο. Είναι μια εκπομπή ψυχαγωγική όπου κάποια στιγμή όταν ξεκίνησε ο πόλεμος (Ρωσίας – Ουκρανίας) και κληθήκαμε να κάνουμε την πρώτη εκπομπή μετά τον πόλεμο είχαμε παγώσει. Δεν καταλαβαίναμε πόσο χιούμορ μπορούσαμε

να κάνουμε… Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή, πως να στο πω! Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω, πώς θα κάνω τη “Βάνια”; Την προηγούμενη βραδιά καθόμουν στο σπίτι και έλεγα ‘πώς θα το κάνω αυτό που έκανα και το ίδιο πάλι;’. Το θεωρούσα αδιανόητο! Κι όμως έγινε», είπε αρχικά.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, η Ματίνα Νικολοάου αποκάλυψε ότι «εντάσεις γύρω από τη δουλειά έχουν υπάρξει, όχι κάτι που δεν διορθώνεται. Έχουν υπάρξει στιγμές που ζητούσε ο Νίκος κάτι σε μια παράσταση και εγώ δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω, οπότε θύμωνε μαζί μου που εγώ δεν μπορούσα αφού μπορούσα! Ξέρω ότι μ’ αγαπάει ο Νίκος, ξέρει ότι τον αγαπάω οπότε αυτή η σχέση βασίζεται εκεί και από εκεί και πέρα ότι προκύψει νομίζω λύνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ποιος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού;

Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της συζύγου του, Κρίστη Τσολακάκη

Survivor: Οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Keywords
Τυχαία Θέματα