Ματίνα Νικολάου σε Νίκο Μουτσινά: «Δεν μπορώ τα τελειώματα, μου αρέσουν οι αρχές αλλά…»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρετάει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή του.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η τηλεοπτική «Βάνια», κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου, «εισέβαλε» στο πλατό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δυο μέρες μόνο» της Δήμητρας Γαλάνη, μιας και απέμειναν μόλις δύο ημέρες μέχρι το φινάλε του «Καλό Μεσημεράκι».

Η «Βάνια» δεν εμφανίστηκε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μιας και πέρα από

το τέλος της εκπομπής έχει στενοχωρηθεί και με την… εφορία.

«Καλησπέρα στην παρέα. Τα προβλήματα είναι πολλά, δεν είμαι καλά, είναι ολοφάνερο και ξεκάθαρο. Δεν μπορώ άλλο αυτά τα τελειώματα. Μου αρέσουν οι αρχές αλλά δεν της βλέπω πολύ ξεκάθαρα...», είπε όλο νόημα η Ματίνα Νικολάου.

Και συνέχισε, απευθύνοντας έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Και σαν να μην έφταναν τα τελειώματα, με τέλειωσε και η εφορία. Κύριε Μητσοτάκη, μια απλή εργαζόμενη είμαι. Κοπέλα είμαι, στα καλύτερά μου και με καταρακώνουν…

Γιατί κύριε Κυριάκο, μου ήρθε μια εφορία “να”. Τέτοια συμπεριφορά δεν την αξίζω, δεν το αξίζω εγώ αυτό. Τι αμαρτίες πληρώνω σας παρακαλώ πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει πιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από το περιβόητο «Α»

 Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

 Γιώργος Ασημακόπουλος: Η ανάρτηση – καρφί μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Keywords
Τυχαία Θέματα