Ματθίλδη Μαγγίρα: «Λένε ότι είμαι τρελή, αλλά αυτοί είναι πιο τρελοί από εμένα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία στη ζωή της.

Έτσι έκανε αυτή τη φορά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Εκτός όμως από τη ψυχοθεραπεία, η ίδια αναφέρθηκε και στα όσα ένιωσε σε μια από τις επιθανάτιες εμπειρίες που έχει βιώσει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μερικά χρόνια από σήμερα.

«Η εσωτερική μου διεργασία έγινε με τη σωματική ψυχοθεραπεία. Και κατάλαβα ποια είμαι. Πριν από αυτό, μπορεί να

πλακωνόμουν. Λένε ότι είμαι τρελή, μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ’ ιδίον κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η φράση, αν την αποκωδικοποιήσουμε μας λέει αυτό για τους καθρέφτες. Όταν αυτός λέει ότι εγώ είμαι τρελή, σημαίνει ότι είναι εκείνος τρελός» είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Στην επιθανάτια εμπειρία που έζησα, ένιωσα μία γαλήνη. Πέρασε η ζωή μου ως flashback. Δεν υπάρχει φόβος», ανέφερε στη συνέχεια η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε πώς φαντάζεται τον εαυτό μετά από μερικά χρόνια, απάντησε: «Γραία, που θα σκηνοθετεί παιδιά».

Σε συνέντευξη που είχε παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η ίδια είχε αναφέρει στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος μαστίζεται από αυτό το φαινόμενο. Έκλαιγα με το παραμικρό, δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη χαρά μου, τη ζωντάνια μου… Δεν πήρα αντικαταθλιπτικά, πήγα και δούλεψα. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου, γιατί με έβαλε στην απόλυτη αυτογνωσία».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η 23χρονη που εξακολουθεί να αγνοείται δέκα μέρες μετά το δυστύχημα

Μαρία Λουίζα Βούρου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Μαίρη Συνατσάκη: «Θηλάζω αποκλειστικά – Νομίζω ότι αλλάζουν οι ισορροπίες στα ζευγάρια μετά τον ερχομό ενός παιδιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα