Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μας ξεναγούν στο «χρυσό» σπίτι τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επισφράγισαν την αγάπη τους με τον θρησκευτικό γάμο τους πριν από μερικές ημέρες στη Λεμεσό της Κύπρου. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και του γλεντιού, το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στο ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό σπίτι του, το οποίο φτιάχτηκε με σκοπό να στεγάσει τον έρωτά του.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή ταξίδεψε στην Κύπρο, προκειμένου να μας ξεναγήσει

στο πολυτελές και μοντέρνο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Οι δυο τους επιμελήθηκαν προσωπικά τη διακόσμηση, ώστε να φτιάξουν χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Με την είσοδο στη βίλα αντικρίζει κανείς τον εντυπωσιακό κήπο με το συντριβάνι, μέσα στο οποίο υπάρχουν ψάρια από την Ιαπωνία. «Τα ψάρια είναι ιαπωνικά και είναι ειδική παραγγελία. Ήρθαν από την Ιαπωνία για να μας κάνουν συντροφιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Προχωρώντας στον εσωτερικό χώρο, το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι ότι σε κάθε γωνιά υπάρχει το στοιχείο του χρυσού, μιας και το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο χρώμα. Ο μεγάλος μπεζ καναπές με τις χρυσές λεπτομέρειες, που έχει αγοραστεί από τις Βερσαλλίες, κοσμεί το σαλόνι τους. Τόσο το υπνοδωμάτιο με το ιδιωτικό μπάνιο όσο η γκαρνταρόμπα της Ιλάειρας Ζήση, που προβλέπεται να γίνει κάποια στιγμή παιδικό δωμάτιο, εντυπωσιάζουν.

Βέβαια, το μέρος που κλέβει την παράσταση είναι ο τεράστιος κήπος με την πισίνα, τα διάφορα σαλόνια αλλά και τα εξωτικά φυτά.

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Αθερίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους

 Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα»

 Θάλεια Ματίκα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια παρότι είμαστε κουμπάροι»

Keywords
Τυχαία Θέματα