Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μας εκμεταλλεύτηκαν και γίναμε “νούμερα” για τα νούμερα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρη Ζήση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μέσα από την αίθουσα του τμήματος υποκριτικής στην ιδιωτική σχολή που διδάσκει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Οι δυο τους θυμήθηκαν τη γνωριμία τους πριν από έναν χρόνο ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε αυτοκριτική, αναφέροντας πως εκτέθηκαν αρκετά.

«Πέρυσι τέτοια περίοδο μπήκα σε αυτή την αίθουσα. Δεν φανταζόμουν ότι μέσα σε έναν χρόνο θα γίνουν τόσα πράγματα. Δεν σκοπεύω να φουσκώσω ακόμα», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να προσθέτει: «Επειδή

έπεσαν πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο, είπαμε να περιμένουμε εμείς».

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στην έκθεση της προσωπικής ζωής τους, δηλώνοντας πως κάποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν για τα νούμερα τηλεθέασης και τους έκαναν να φαίνονται «νούμερα».

«Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι κάτι μαγικό. Καλώς ή κακώς η ιστορία με την Ιλάειρα Ζήση έγινε viral. Και το λέω κάνοντας αυτοκριτική γιατί καλώς ή κακώς εγώ φταίω, επειδή στην προσπάθειά της να μην με στενοχωρήσει η Ιλάειρα Ζήση έλεγε “ναι” σε όλα. Και η κατάσταση ξέφυγε.

Εκθέσαμε παραπάνω κάποια πράγματα. Αν το έκανα ξανά τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Είναι πολλοί εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο, που προσπάθησαν να κάνουν “νούμερα” πάνω τους χωρίς να τους νοιάζει, αν τους κάνουν να φαίνονται “νούμερα“».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα πλαστική επέμβαση στα 17, υπέγραψαν οι γονείς μου»

 Πρωινό μας 23/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Λάκης Λαζόπουλος: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Η παγίδα με τα κρυπτονομίσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα