«Με τον θάνατο έχω πολύ καλή σχέση, δεν φοβάμαι ούτε αυτόν»

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega και υποδύθηκε τον «Σαράντο Διακοσάββα», ενώ το Φθινόπωρο θα πρωταγωνιστήσει στο «Ναυάγιο», το οποίο έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μας συνεπάρει μέσα από την εκρηκτική του υπόθεση.

Ο λόγος για τον Νίκο Γκέλια, ο οποίος παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν για έναν χρόνο έζησε στην Αλβανία χωρίς τους

γονείς του, ενώ παράλληλα προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του Mega.

Στην ηλικία των πεντέμισι ετών έμεινες επί έναν χρόνο στην Αλβανία μόνος χωρίς τους γονείς σου, που έψαχναν το βηματισμό τους ερχόμενοι ως μετανάστες στην Ελλάδα. Έχει γράψει αυτό μέσα σου;

Σίγουρα. Βασικά έχω έλλειψη φόβου. Αυτή κατάσταση με θωράκισε πολύ εκεί. Όταν έφυγαν οι γονείς μου, είχα πάρα πολλά πράγματα να διαχειριστώ σε μια μεταβατική περίοδο, που πήγαινα στην δημοτικού και έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Δεν φοβάμαι τη ζωή, δηλαδή. Αν μείνω από δουλειά, αν χωρίσω, αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα τα βάψω μαύρα γιατί ξέρω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη ζωή μου. Με τον θάνατο επίσης έχω πολύ καλή σχέση. Δεν φοβάμαι ούτε αυτόν γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου.

Την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε πρωταγωνιστείς στην καινούργια σειρά του MEGA, στο «Ναυάγιο». Ποιον υποδύεσαι;

Είναι μια τραγική ιστορία, είναι ένα βιβλίο του Πετρουλάκη, που βασίζεται σε αληθινό γεγονός. «Το ναυάγιο της Φαλκονέρας», που έγινε το 1966 όπου πέθαναν, καταγεγραμμένα, 216 άνθρωποι. Επειδή υπήρχαν εκείνη τη δεινή περίοδο και για την Ελλάδα πολλοί άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας, οι οποίοι έμπαιναν κρυφά χωρίς εισιτήριο ακόμα και σε πλοίο, υπολογίζεται ότι πέθαναν γύρω στους 250 ανθρώπους στο ναυάγιο και σώθηκαν μόνο 49. Υποδύομαι τον Βασίλη, ο οποίος είναι ένας οπερατέρ που βρίσκεται εν αγνοία του σε αυτό το ναυάγιο με πολύ τραγική ιστορία πίσω του.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Θα ήταν και λίγο ύποπτο αν συνέβαινε αυτό»

Πόπη Τσαπανίδου: Με τον εγγονό της στην παιδική χαρά -Φωτογραφίες

«Θα χαρακτηριζόμουν άθεος, όμως καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος»

Keywords
Τυχαία Θέματα