Μελίνα Νικολαΐδη: Πάντα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή – Την καμάρωσε στη συναυλία της

Η Μελίνα Νικολαΐδη αποτελεί την πρωτότοκη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη! Η ίδια είναι 19 ετών και τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε να σπουδάζει μιούζικαλ στο Λονδίνο, ωστόσο πολύ συχνά ερχόταν στην Ελλάδα.

Εδώ και έναν χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι γυμναστής, διαθέτοντας το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια, και αθλητής βόλεϊ. Οι δυο τους είναι full

in love και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, πολλές φορές ο φακός τους έχει «τσακώσει» μαζί σε εξόδους τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Μαρούσι και στο πλευρό της βρέθηκε φυσικά η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Μαμά και κόρη συνδέονται από μια υπέροχη σχέση, είναι πολύ δεμένες και σχεδόν αχώριστες.

Η Μελίνα Νικολαΐδη στηρίζει πάντοτε τη μητέρα της σε κάθε επαγγελματικό βήμα, καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα την είδαμε δει τόσο στα παρασκήνια του J2US όσο και στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη παρακολούθησε τη συναυλία της μητέρας της και διασκέδασε μαζί με τον νονό της Κώστα Καπετανίδη. Η 19χρονη πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και ήταν μια κούκλα!

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Βλαδίμηρος Κυριακίδης για «Μουρμούρα»: «Είναι της μοίρας μου γραφτό να με αφήνουν»

 Σασμός: Τραγωδία στο φινάλε – Όσα θα δούμε στα 5 τελευταία επεισόδια

 Μαρία Μπεκατώρου για «Chase»: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα