Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Εδώ και μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν από την Κρήτη όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρων των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Μετά την επιστροφή από το πανέμορφο νησί, το ζευγάρι βγήκε με την παρέα του το βράδυ της Τρίτης 8/8, όπου σε αυτή βρισκόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Πάνο Βλάχο. Μάλιστα, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν

και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί χαμογελαστοί.

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη», ήταν τα λόγια με τα οποία ο Λάκης Λαζόπουλος συνόδευσε το σχετικό στιγμιότυπο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα