Μελίνα Νικολαΐδη: Το όλο αγάπη μήνυμα στήριξης στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, όμως η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Νοέμβριο ενώ λίγο καιρό μετά έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρια διατηρεί σχέση από απόσταση για ένα μεγάλο διάστημα, καθώς η Μελίνα Νικολαΐδη – που πρόσφατα είχε γενέθλια και έγινε 19 ετών – ζει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λονδίνο και σπουδάζει μιούζικαλ, βαδίζοντας

στα χνάρια της μητέρας της. Η ίδια διαθέτει πολύ ωραία φωνή, συνεπώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι.

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να βρίσκεται στο εξωτερικό, όμως ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παραμένει στην Ελλάδα, καθώς διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια ενώ είναι και αθλητής βόλεϊ στην ΑΕΚ. Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα του είχε αγώνα κι έτσι εκείνος βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Η σύντροφός του μπορεί να απουσίαζε από το πλευρό του, όμως η σκέψη της ήταν εκεί, όπως φάνηκε από την ανάρτησή της. Ειδικότερα, η Μελίνα Νικολαΐδη αναδημοσίευσε ένα στόρι της Ευαγγελίας Τσιορλίδα, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα.

«Η αγάπη μου», σημείωσε η Μελίνα Νικολαΐδη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Αυτή είναι η 30χρονη κούκλα σύντροφός του

 Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία που θηλάζει τον γιο της στο μαιευτήριο – «Λιώνει» από ευτυχία

 Μαίρη Συνατσάκη: Απογευματινή βόλτα στη θάλασσα με τη δύο μηνών κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα