Μια είναι η αγαπημένη τάση της Bella Hadid και την υιοθετεί όλο το Καλοκαίρι

Η Bella Hadid βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου πριν από λίγες μέρες απόλαυσε το δείπνο της μετά την τελευταία της δουλεία πριν σταματήσει για το καλοκαίρι. Η ίδια δημοσίευσε ένα post στον λογαριασμό της στο instagram τονίζοντας πως επιτέλους θα ξεκινήσει τις διακοπές της.

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Τhe
Look

H ίδια έχει περάσει σχεδόν όλο το καλοκαίρι μέσα σε αγαπημένες της μπότες που δεν αποχωρίζεται ακόμα και στην καθημερινότητά της δημιουργώντας μια νέα τάση που είδαμε να υποστηρίζεται και από άλλες celebrities.

Το πασίγνωστο μοντέλο περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με φούστα ως το γόνατο και ασορτί τοπ που έκλεινε με δύο κουμπιά στο ύψος του στήθους. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με combat boots που έφταναν στο ύψος της γάμπας και shoulder bag.

To σύνολο της Bella Hadid ήταν στο ίδιο print και με μια vintage διάθεση που έχουμε παρατηρήσει σε πολλά από τα ρούχα του γνωστού μοντέλου. Τα συγκεκριμένα prints είναι φέτος μεγάλη τάση της σεζόν και μας αρέσει να τα φοράμε και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λίγες μέρες πριν η Bella πόζαρε και πάλι φορώντας ένα σύνολο που αποτελούνταν από παντελόνι και πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Το μοντέλο συνδύασε το πράσινο σύνολό της με καρό bralette και chunky sneakers δημιουργώντας ένα ακόμα κομψό look.

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Λίγο νωρίτερα η Bella Hadid είχε επιλέξει ένα ακόμα παρόμοιο look με baggy jeans και τοπ που έκλεινε με κουμπί στο ύψος του στήθους.

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

© Gotham / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Η γνωστή Tik Toker Helen Owen μας δείχνει 5 bikini που θέλουμε να προσθέσουμε στη βαλίτσα μας

Nicole Scherzinger, Izabel Goulart & Hailey Bieber: Το στιλ των διακοπών τους στην Ελλάδα

Shopping Guide: Τα φλοράλ φορέματα που έχουμε αγαπήσει αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα