Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Στην έθεση φωτογραφίας του, που ονομάζεται «πλην πυρός», συνάντησαν τον Μιχαήλ Βαρθακούρη η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ο Άρης Καβατζίκης.

Ο ίδιος μίλησε -μεταξύ άλλων- για την έθεση, την οικογένειά του, αλλά και για το μεγάλο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Η έκθεση ονομάζεται “πλην πυρός” γιατί στις φωτογραφίες μου έχουμε τα δυο στοιχεία, γυνή και θάλασσα, αλλά απουσιάζει το πυρ. Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες με την τότε κοπέλα μου, μετά ασχολήθηκα για πέντε χρόνια φωτογραφίζοντας γάμους και βαπτίσεις»,

ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Mega.

Για τον αδελφό του, Good Job Nicky, είπε ότι «έχουμε μεγαλώσει ο ένας τον άλλον, περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί λόγω του ότι οι γονείς μας δούλευαν ατέλειωτες ώρες», τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερός του φίλος σε όλο τον πλανήτη, αλλά και «η αδερφή ψυχή μου».

Στη συνέχεια, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν,  μετά από ένα συμβάν που έζησε και του προκάλεσε σοκ.

«Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω… Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω», αποκάλυψε on camera ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: Το μήνυμα του συντρόφου της, μετά την αποχώρησή της|

«Ζήτησα τα τριπλά από αυτά που μου είπαν για να πάω στο Survivor»

Πρίγκιπας Κάρολος: Ξανά θετικός στον κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα