Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής

Καθώς βρισκόμαστε στο 2023 όλοι έχουμε πρόσβαση στα social media, ωστόσο πολλές φορές η έκθεση προσωπικών στοιχείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει celebrities να πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να διαθέτει τα δικά του προσωπικά accounts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως πρόσφατα διαπίστωσε ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ που φέρουν το όνομά του και αναπαράγουν σχετικό περιεχόμενο,

χωρίς ωστόσο να τα διαχειρίζεται ο ίδιος.

Έτσι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και ξεκαθάρισε ποιοι είναι οι επίσημοι λογαριασμοί του προκειμένου να επιστήσει την προσοχή τους και να διασφαλίσει το γεγονός ότι δεν θα παραπλανηθούν από επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομά του.

Ο ίδιος εξήγησε αναλυτικά τι έχει συμβεί.

«Ψεύτικοι λογαριασμοί. Προς ενημέρωση όλων των φίλων. Με απογοήτευση το τελευταίο καιρό πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας ψεύτικων προφίλ – λογαριασμών στα μέσα δικτύωσης #socialmedia #facebook και #instagram. Μοναδικοί επίσημοι λογαριασμοί μου είναι οι πιο κάτω…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέροντας τους επίσημους λογαριασμούς του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Στιγμές ξεγνοιασιάς στην Κεφαλονιά μετά το Survivor

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οικογενειακές διακοπές για πρώτη φορά – Φωτογραφίες

 Απογοητευμένη η Σοφία Λεοντίτση: Η μάχη με τα κιλά και το δημόσιο ξέσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα