Μιχάλης Συριόπουλος: Η… περίεργη εμπειρία στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα -«Ήταν κρυμμένος και φορούσε μαύρα γυαλιά»

Ο Μιχάλης Συριόπουλος έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σειρές, ενώ την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 τον απολαύσαμε στο δραματικό σήριαλ μυστηρίου του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα».

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την προσωπική του εξέλιξη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε μια…περίεργη εμπειρία που είχε ζήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν είχε πάει σε μια οντισιόν για θεατρική παράσταση.

Όσα εξομολογήθηκε
ο ηθοποιός στη συνέντευξή του

«Είμαι 37 χρονών και έχω καταφέρει να χαράξω τον δικό μου δρόμο, να κλείνω την πόρτα όταν μπαίνω σπίτι μου, ζώντας πολύ όμορφα τη ζωή μου, χωρίς να με νοιάζουν οι ταμπέλες.

«Είναι μεγάλη νίκη και έρχεται με δική μου δουλειά, είτε αυτό είναι ψυχοθεραπεία, είτε «κάθισα να δουλέψω με τον εαυτό μου», είτε συνδυασμός τους. Το θέμα είναι ότι μπόρεσα να αποδεχθώ τον εαυτό μου και να μην παίζω θέατρο στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μιχάλης Συριόπουλος ανέφερε για την περίεργη εμπειρία που είχε ζήσει στο θέατρο: «Όταν πρωτοβγήκα στο θέατρο, ήταν άγρια. Μου έχει τύχει να είναι ο σκηνοθέτης κρυμμένος πίσω από ένα laptop, φορώντας μαύρα γυαλιά και να μη με κοιτάει, κάπως σαν να μην υπήρχε ανθρωπιά. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση».

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: «Τρέμω πια τα καλοκαίρια, κλαίει η ψυχή μου»

Τραγωδία στη Δαδιά: Εντοπίστηκαν 26 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών

Πανθέοι: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλά για τον ρόλο του στη νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα