Μιχάλης Ζαμπίδης για τις δίδυμες κόρες του: «Εννοείται ότι θα κάνουν τις θητείες τους στο kick boxing»

O Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρω1νό» του ANT1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη.

Ο γνωστός αθλητής του kick boxing προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις δίδυμες κόρες του που ήρθαν στη ζωή πριν έξι μήνες και του άλλαξαν όλη του την καθημερινότητα.

«Αν έβαζαν μια κάμερα στο σπίτι μου θα με έβλεπαν να γίνομαι αλοιφή για τις κόρες μου. Είναι έξι μηνών πλέον, είναι

εξαιρετικό γιατί κάθε μέρα βλέπω διαφορετικές συμπεριφορές. Αυτό που μου αρέσει πολύ και θέλω να είναι έτσι, είναι το να χαμογελάνε πολύ», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αδυναμία έχουν σε εμένα ξεκάθαρα. Δεν ξέρω είναι ακόμα νωρίς, προς το παρόν δείχνουν ισόποσα. Εγώ κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε ή κάτι αμέσως τις παίρνω να παίξουμε γιατί θέλω να χαμογελάνε, μου αρέσει να τις βλέπω έτσι.

Όταν τις είδα, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να είμαι σε καλή κατάσταση, να είμαι εκεί, να είμαι υγιές πρότυπο και εννοείται ότι θα κάνουν και τις θητείες τους στο kick boxing, γιατί αν χρειαστεί θα ήθελα να είναι “επικίνδυνες”».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: Το σχόλιό του για τη συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «My Style Rocks» -«Ούτε που με ενδιαφέρουν όλα αυτά»

Σπύρος Πετρουλάκης: Έδωσε spoiler για Αστέρη και Αργυρώ στον «Σασμό» -«Θα αρχίσουν τα πράγματα να αποκαλύπτονται»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στο ενδεχόμενο να δεχτεί πρόταση γάμου από τον Στάθη Σχίζα -«Θα έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα