Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο ιδιαίτερος τρόπος που γνωρίστηκε με τη σύντροφό του και τα δίδυμα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μίλησε στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα για την πορεία του στο kick boxing, τη γνωριμία του με τη σύντροφό του, Μαρία, τα δίδυμα που περιμένουν αλλά και το νέο γυμναστήριο που ανοίγει στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στον τρόπο που γνωρίστηκε με την αγαπημένη του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα

πολύ χρόνο και ενέργεια στην Μαρία. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί, από άλλους κόσμους… Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε service και πήγαινα εγώ και της ζητούσα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη, μου την έβαζε και μετά έφευγα.

Είχε μια ωραία ευγένεια και μου άρεσε που ήταν πάντα χαμογελαστή. Αυτό το μαγαζί κάποια στιγμή έκλεισε. Μία ημέρα την είδα στο Facebook στο fan pageκαι της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της. Μέχρι στιγμή δεν είχε γίνει κάτι, ήμασταν φίλοι. Μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά και φάγαμε τη σαλάτα μας».

Όσον αφορά στα δίδυμα, ο πρωταθλητής kick boxing εξομολογήθηκε: «Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων είναι η επιλογή της Μαρίας αυτή. Κοίταζα εγώ μήπως δω αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα χαρήκαμε πολύ. Αυτόν τον μήνα γεννάμε, μέχρι 15/5 μας είπε η γιατρός. Θα αλλάζω πάνες. Θα παντρευτούμε μετά την εγκυμοσύνη, γιατί η γιατρός μας είπε να μείνουμε σπίτι λόγω το βάρους οπότε θα γίνουν αργότερα αυτά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη»

 Οδυσσέας Παπασπυλιόπουλος: «Δεν θέλω να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα, με τρομοκρατεί»

 Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη πρόβα της στο Τορίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα