Μίνως Μάτσας για Όλγα Κεφαλονιάννη: «Αν το γνώριζα αυτό, πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα»

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Μίνως Μάτσας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την καθημερινότητά τους με τα παιδιά τους.

Όσα εξομολογήθηκε ο Μίνως Μάτσας για την προσωπική του ζωή

«Ασχολούμαι από πολύ μικρός με την μαγειρική και στο σπίτι μαγειρεύω εγώ. Κατ’ αρχήν η Όλγα κάνει το παραδοσιακό Κρητικό φαγητό, δεν κάνει πολλά φαγητά. Εγώ φτιάχνω καταπληκτικό κρέας στην κατσαρόλα, καταπληκτικά ψητά και σπανακόπιτες», είπε

αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα έκανε το πρώτο στη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη αν γνώρισε πως ασχολείται με την πολιτική, εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Πιθανόν ως όχι! Πιθανώς όχι! Είναι μια καλή ερώτηση αυτή».

Κλείνοντας, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Σήμερα μπορώ να πω πως τα συναισθήματα είναι πιο έντονα. Ανακαλύπτουμε πτυχές οι οποίες εμφανίζονται σιγά σιγά και αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Φυσικά και με τα δύο παιδιά είναι ένα κεφάλαιο το οποίο είναι τεράστια ευτυχία και αφορμή για επίσης μεγάλες περιπέτειες. Ξέρουν ότι το πιάνο είναι συνδεδεμένο μαζί μου και ξέρουν ότι η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με την Όλγα, επειδή όταν έχει συνέντευξη στην τηλεόραση την βλέπουμε μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Μαγιάτης: Βάφτισε την ενός έτους κόρη του -Φωτογραφίες

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προτιμώ να πάω σπίτι μου απ’ το να αλλάξω σαν προσωπικότητα για να κάνω νούμερα»

Ζωή Κρονάκη: «Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ -«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν έχεις λόγια»

Keywords
Τυχαία Θέματα