Μονοδόσεις: Το νέο trend στην περιποίηση προσώπου

Οι τάσεις κάθε σεζόν δεν έχουν να κάνουν μόνο με το μακιγιάζ και τα μαλλιά όσο αφορά το beauty αλλά και την περιποίηση της επιδερμίδας. Νέες φόρμουλες κάνουν την εμφάνιση τους αλλά και συσκευασίες που γίνονται εμμονή. Τελευταίες στη λίστα είναι οι μονοδόσεις. Προϊόντα περιποίησης που κλείνονται μέσα σε κάψουλες ή αμπούλες δηλαδή.

Είναι ότι πιο πρακτικό αφού μπορούμε να τις έχουμε παντού μαζί μας ειδικά στις διακοπές και το weekend.

Μέσα στη συσκευασία βρίσκεται ακριβώς η ποσότητα που χρειάζεται να εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα κι αυτό είναι super πρακτικό. Παράλληλα είναι απόλυτα ασφαλή από μικρόβια και βακτήρια αφού είναι σφραγισμένες μέχρι τη χρήση και στη συνέχεια το πετάμε.

Όπως πιθανότατα μαντέψατε και το συγκεκριμένο trend μας έρχεται από την Κορέα.

Μέσα στις μικροσκοπικές συσκευασίες κλείνονται δραστικά συστατικά ιδανικά για λάμψη, ενυδάτωση, επανόρθωση αλλά και αντιγήρανση.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας. Εσείς δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε και να τις λατρέψετε.

Ενυδάτωση: Hyalouronic Ampoules. Οι αμπούλες με υαλουρονικό οξύ και μικροσφαιρίδια βιοπεπτιδίων της Barbara Sturm είναι μικρά θαύματα. Μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο brand είναι το αγαπημένο των stars και των top models μεταξύ των οποίων είναι και η Bella Hadid. Βοηθούν την επιδερμίδα να παράγει κολλαγόνο με αποτέλεσμα να την κρατά πλούσια ενυδατωμένη και λαμπερή.

Αντιγήρανση: Elizabeth Arden retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum. Ορός σε κάψουλες με ρετινόλη στη σύνθεση τους οι οποίες αναζωογονούν και συσφίγγουν το δέρμα ενώ εσείς κοιμάστε.

Επανόρθωση: Estee Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules. Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί το stress και ενισχύει την επανόρθωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επαναφορά: L’ Oreal Paris Revitalift Filler. Αμπούλες με καθαρό υαλουρονικό οξύ στην υψηλότερη συγκέντρωση και βιταμίνη Β 5. Πρόκειται για μια εντατική φροντίδα 7 ημερών που χαρίζει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη σε σημεία όπως τα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου.

Διαβάστε ακόμη:

Μια πούδρα σε μορφή σπρέι είναι το προϊόν που θα μείνει στο νεσεσέρ σας μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο!

To νέο hair look της Nicole Kidman είναι συναρπαστικό και την κάνει να μοιάζει με έφηβη

Keywords
Τυχαία Θέματα